Ce fac eu de Black Friday

Ți-am povestit zilele trecute cum mi-am cumpărat pat. Mai mult, dacă ai citit asta înțelegi cam cât de urs sunt. Dacă nu ai citit celalalt articol, fă-o și revino aici, merită! Știu că am o față amuzantă ce te face să râzi doar când o vezi însă acum am ceva nou, și mai distractiv.

După ce am constatat cam cât de prost sunt că am cumpărat pat fără să îmi măsor salteaua, am plecat să îmi caut saltea, normal.

Am ajuns la magazin, am găsit ceea ce îmi doream, cu toate nebuniile pe care le aveam eu în cap, doar că nu era pe stoc, dura 3 zile să vină. Normal, am lăsat un avans și am zis să mă sune când ajunge.

Trec 3 zile, mă trezesc de dimineață, iau banii de unde i-am ascuns ca să nu îi cheltui și plec de acasă cu gândul ca la un moment dat să mă duc să îmi iau salteaua.

Între timp ajung la mall, merg să mănânc și după ce termin intru de curiozitate într-un Media Galaxy. Acum, dacă ai inteligența unui copil de 8 ani și ai bani la tine, nu ai ce să cauți într-un loc de genu’.

Mă învârt eu prin magazin și, la un moment dat, dau de un raft cu un GoPro 5 negru, redus cu 500 lei față de prețul lui normal, în așa fel încât costa exact banii pe care îi aveam eu în buzunar, singurii mei bani și banii pentru saltea, desigur.

DSC_1452_thumb

În mod obișnuit, orice om normal ar fi mers mai departe, gândindu-se la saltea, în schimb eu l-am auzit pe Dumnezeu care a zis: Cătălin, tu trebuie să ai acest GoPro! Exact așa a zis… așa că 3 minute mai târziu eram la casa cu el.

L-am plătit având un zâmbet tâmp pe față, fericit, nevoie mare. La primul pas pe care îl fac în afara magazinului îmi sună telefonul: Domnul Cazacu?, salteaua dumneavoastră a venit, puteți veni după ea!

Cam atât de bou! Între timp, la câteva zile distanță, salteaua mea e încă la magazin.

Adaugă comentariu