Cursuri

Una din convingerile mele de viață e că întotdeauna e loc de mai bine. Cred că se aplică și în domeniul moto și se aplică tuturor ce merg pe două roți, inclusiv mie. Mi-a fost folositor orice sfat, mai ales la început, când nu prea știam mare lucru despre sportul ăsta, sport pe care, eu, l-am transformat în timp în meseria mea. Toată lumea știe că atunci când îți iei permisul moto e ca și când te-a aruncat cineva într-o cușcă cu lei tare flămânzi. Sau poate mergi de multă vreme pe mobră dar nu ți-a zis nimeni cum să abordezi un viraj sau când și cum să frânezi, astfel încât ai perfecționat o greșeală.

Totodată, poate vrei să devii mai bun, să transformi motociclismul într-un sport în care te simți viu sau îți oferă adrenalină. Poate ai înclinație către sportul ăsta și vrei să fii bun.

Acum e rândul meu să împărtășesc din experiența mea acumulată de mai bine de 25 de ani, așa că te invit la cursurile ce le organizez pe circuitul de la Motor Park Romania. Dacă ești interesat, lasă un mesaj la adresa curspilotaj@cazacu21.ro cu numele, adresa ta de email și numărul de telefon și vei fi contactat pentru stabilirea detaliilor de organizare.