De ce am ales Uber

Scriu asta deși nu mi-am luat bani de reclamă de la UBER (încă).

Folosesc Uber de ceva vreme, cam de când a apărut în București. Am fost nevoit chiar, stau cumva într-o zonă în care nu se bat taximetriștii să vină.

Acum, pentru cei care nu știu ce e Uber, o să fac o mică descriere.

Este un serviciu de „taximetrie” care funcționează la nivel mondial. Pentru tine ca și client e cam așa: îți descarci o aplicație pe telefon, bagi datele cardului și de acolo comanzi mașina, iar ea chiar vine.

Partea mișto este că nu lucrezi cu bani cash, ci îți sunt debitați de pe cont. Nu ești pus în situația de nu a primi restul pe vrăjeala că omul abia acum a intrat în tură și nu are bani, iar cel mai important e că nu ai de-a face cu semeni de-ai noștri care sunt enorm de aproape de a demonstra teoria că ne tragem din maimuță.

Acum, ce vreau eu sp scot în evidență este că pe modelul acestei povești se pot salva multe lucruri în țara asta.

Cererea a făcut ca acest serviciu să ofere beneficii ambelor părți, în ce sens: șoferii nu mai au de-a face cu clienți care le vomită în mașini, le pun cuțitul la gât și le poruncesc să pună manele, iar noi clienții am scăpat de întrebarea: „unde mergeți?” și de veșnica negociere pe această temă, ba chiar mergem și noi cu oameni care au mai mult de 3 clase.

Asfalt avem.

Adaugă comentariu