Vrei să fii bun? Învață de la cei mai buni!

Un nou trend pare să se amplifice în România. Din ce în ce mai mulți tineri se înscriu la școlile de șoferi pentru a obține permisul de conducere pentru categoria “A”. Da! Din ce în ce mai mulți tineri doresc să se facă motocicliști. Unii poate pentru senzația de libertate oferită, alții pentru a-și alimenta nevoia de adrenalină, cert este că ne înmulțim.

Odată cu creșterea numărului de motocicliști și numărul accidentelor a crescut, motivele fiind diverse. De la viteza excesivă sau neadaptarea ei la condițiile de trafic, până la neatenția celorlalți participanți la trafic. Având în vedere toate acestea nu pot decât să mă gândesc că lipsa de experiență este principala cauză.

Tot mai mulți încearcă să dea sfaturi acestor tineri motocicliști, doar că mare parte dintre aceștia nu au pregătirea necesară nici experiență suficientă pentru a putea întelege ce se întâmplă într-o situație critică, nu au fundamentul necesar pentru a da sfaturi.

Dacă tot sunteți pregătiți să primiți sfaturi ce vă pot ajuta în noua voastră pasiune, îndreptațivă către persoanele care sunt cele mai în măsură să vă dea aceste sfaturi. Este simplu, cu cât mai multă și mai diversificată este experienta persoanei la care apelați, cu atât vă puteți baza mai tare și puteți pune în practică ceea ce vă este explicat.

Multe accidente s-au petrecut din cauza unor greșeli banale, greșeli învățate de la motocicliști neexperimentați.

Încă ceva: dacă vă place viteza, strada nu este locul unde să vă testati limitele, pentru asta vă așteptăm la circuit unde sunt o mulțime de oameni minunați ce vă pot ajuta cu cele mai bune sfaturi.

Adaugă comentariu