Ursul păcălit de bancă… partea a doua sau update

În vară am pățit asta. Cumva nu credeam că o să mai existe o partea a doua dar există.

Așa că uite-mă aici, la exact 6 luni și 2000 de explicații date degeaba la 7 șefi și 2 bucăți directori semi convinși de nevinovăția mea, cum eu tot nu am primit banii și șansele să se întâmple asta sunt tot mai mici, dar exista o parte bună dar iți zic de ea mai încolo.

Acum șirul poveștii e cam așa: banca a zis că are nevoie de timp să investigheze, lucru cumva ce poate fi înțeles. Zis și făcut așa că au investigat și au și descoperit lucruri: au aflat magazinul de la care s-a cumpărat, inclusiv ce și unde s-a livrat și, surpriza mare, nu s-au livrat la adresa mea din buletin, ci în Popești Leordeni. Așa că e mai mult decât clar că nu au ajuns la mine. Clar se pare doar pentru mine.

Toată povestea asta să fi durat vreo 3-4 luni, perioada în care eu am așteptat cu nerăbdare răspunsul băncii și el a venit într-un târziu, citez:

IMG_2987

Cumva, acum știm că lucrurile nu prea au mers la mine, ba mai mult, știm că la exact 30 minute eu am cerut telefonic sa fie blocată suma dar… s-a soluționat nefavorabil, pentru mine, desigur!

Acum, luat una bucată răspuns în dinți și plecat spre bancă să fac scandal. Acolo dau de încă o discuție cel puțin importantă, unde, cumva prin minune, sunt convins să nu plec cu bancomatul după mine în intenția de a-mi recupera banii ci să mă adresez organelor abilitate și după, îmi voi recupera banii.

Fiind cetățean model, strâng toate actele și mă duc la politie, scriu declarație, pun la dispoziție tot cu gândul la discuția din banca, că odată cu reclamația o sa îmi primesc banii. Dar, surpriză! În acte găsesc ceva și mai interesant, am fost amendat cu 6 lei că… reclamație nefondată!

fullsizeoutput_1f14

Totuși, îmi păstrez calmul, că na, sunt om.

Merg zilele astea la bancă să mă laud că am depus plângere și acum o să… bla bla bla și aflu fatalitatea: aaa, pai acum instanța o să se îndrepte împotrivă, sincer nu am înțeles a cui… si pot și eu să fac ceva.

Și gata! Am clacat… bip bip bip bip bip bip bip!

Acum mă întreb și eu, pe mine cine m-a jefuit cu adevărat?

Asfalt să mai avem, că și ăla se fură!

Adaugă comentariu