Tu nu sta!

Îți scriu asta pe înțelesul nostru, al tuturor, nu o să fie cu metafore sau apropo-uri fine, ba chiar o să îți dau o parte din mine. Fac de ceva timp un exercițiu pe care poți să îl faci și tu și m-aș bucura enorm ca tu să ai un rezultat pozitiv, mai bun decat al meu: Încerc să vad câte cupluri din jurul meu, care sunt împreună de mai mult de 3 ani și care încă sunt fericiți, încă se iubesc și încă se bucura de ei.

Partea nasoala e că  dacă din ecuația asta îi scot pe părinții mei, cu tot cu exagerări, pot spune că pot să îi număr pe degetele unei mâini pe cei care îi văd în situația pozitivă de mai sus.

M-am tot gândit ce se întamplă, nu demult scriam că vremurile își pun amprenta, lucru pe care cu adevarat îl cred dar….

Acum o să vreau să vorbesc despre altceva, sincer, motivele le dezbatem altădată, promit!

– Fratele meu, sora mea, nu e nimic mai nasol decât să fii nefericit în 2!

E 2016, lucrurile merg cu viteză, avem soluție la orice, așa că poate e momentul ca să înțelegi că și viata trece. Problema cu viața care trece e că atunci când o să ajungi în momentul în care realizezi ca trece cu viteza unei motociclete în linie dreaptă premisele sunt mari ca ea să fii trecut deja.

Nu cred în compromisuri, cred în perioade proaste dar doar în perioade. Obligația ta de barbat sau de femeie în momentul ăsta e ca tu să fii independent/independentă, ca singurele motive din care ești în relația aia să fie dragostea și fericirea, atât!

Știu că există stereotipul cu : stăm pentru copil/copii…. FUCK THAT! Nu există așa ceva! Asta e educația pe care vrei să le-o dai? că trebuie sa fie nefericiți? Nu le tăia aripile de acum, lasă-i să fie liberi, frumoși, cu mintea deschisă!

Uite, o să îți dau o parte din mine: Îl știi pe ăsta de îi zic eu „fratemiu” pe facebook?

15032519_1427981960564974_1568276230_n

E ce crezi, e fiul meu!

El crește și învață că are o mamă și un tată care îl iubesc și care sunt acolo ori de câte ori este nevoie și atunci când sunt cu el sunt fericiți și, cel mai important, se respectă între ei iar el nu ii vede în contradictoriu din alte motive, terțe de el. Dar mai important este că el, când o să crească, o să vadă că ambii lui părinți iubesc și sunt în relații conduse de lucruri frumoase și nu au rămas împreună să înmagazineze frustrări, ce deseori s-ar fi vărsat pe el.

Consider că e cea mai importanta lecție pe care noi am putut să i-o dăm!

Acum, nu știu ce te ține pe tine dar dacă nu este vorba despre fericire și iubire acolo, în relația ta, fă ceva ACUM!

Hotărăște tu înainte să hotărască soarta pentru tine!

Comentarii (1)

  • Nită Gabi

    Pe 11 noiembrie 2016 la ora 18:02

    Este destul de minat terenul asta cu iubirea!Depinde de cât de dispuși să coopereze si sa comunice dar nu paralel cumva convergent sunt cei din cuplu!Cred în orice caz că un copil tânjește după mamă și tata împreună!În orice caz relațiile se rup acum mai ușor pentru că suntem superficiali sărim peste preludiu!!Oricum Denisa este o super tipa si Smart!

    răspunde

Adaugă comentariu