Prima zi de școală

Am acest proiect în cap de mult timp, cam de când s-a deschis circuit la noi in țară. Ba mai mult, am făcut povestea asta pe la circuitele unde aveam concursuri. Nu era ce îmi doream dar era singura variantă.

Când a apărut circuitul  cu adevarat, am fost cam leneș în domeniu ăsta dar norocul meu a fost ca voi m-ați împins de la spate. Așa că „forțat”, am deschis școala de pilotaj. Hai să iți povestesc cum a fost :

  • am scris un text , am pus doua poze pe Facebook:

IMG_0027

  • la momentul ăsta deja aveam mai mult de jumătate din locuri ocupate, asa că m-am apucat să și organizez chestia asta .

Una peste alta, într-o zi am pus povestea pe picioare. Teoria o aveam deja, experiența era, asa că nu a fost greu.

Un lucru e clar: de acum înainte, aproape în fiecare joi, cu mici excepții o să mă găsești pe circuit .

Joi, 9 iunie 2016, a fost prima zi când am fost acolo .

Să iți povestesc și ce facem noi acolo :

  • in primul rând , nu mă găsești doar pe mine acolo . Alături de  mine este  și Ionuț , cel care de mai bine de 2 ani îmi este tehnician și datorită lui eu am devenit mai rapid. El se ocupă de motociclete , le pregătește , setează suspensii, le măsoară și remediază ce găsește greșit.
  • IMG_9944
  • eu iți predau partea de bază : poziția , frânarea, abordarea virajelor și multe secrete descoperite de mine în 20 de ani de motociclism .
  • punctul pe care eu insist foarte mult este timpul petrecut pe circuit, ultima oara noi am stat aproximativ 4 ore pe motocicletă pe circuit. Majoritatea track days-urilor nu iți oferă atâta timp în 3 zile.
  • eu lucrez cu fiecare pe partea unde este deficitar.

Nu vreau să îmi fac publicitate, pentru că , mulțumesc lui Dumnezeu,  timp să am să pot să țin cursurile, pentru cată lume își dorește. Dar vă rog eu, luați in considerare genul ăsta de scoală după ce luați carnetul!

Așa că vă aștept și pe voi!!!

Pentru mai multe detalii ăsta e numărul meu de tel : 0722273589

Adaugă comentariu