Prezentul din trecut

E o linie subțire intre a fi visător sau nebun, de multe ori chiar mi se pare că se suprapun ușor.

Orice plan măreț, la început pare imposibil. Lucrurile pe care le gândești și vrei să le faci, dacă la început nu te sperie, înseamnă că nu sunt destul de importante.

Eu sunt ușor inconstient, poate mai light spus, sunt copil dar de multe ori când am povestit în viața asta oamenilor planurile mele, la acel moment spuneau că sunt imposibile iar faptul că eu am ajuns să le realizez de cele mai multe ori s-a întâmplat datorită faptului că încercam să le demonstrez lor că se poate.

Un exemplu viu este povestea firmei SBK Security care a ajuns de la 3 tineri inconștienți la o societate cu peste 300 de angajați.

Spun asta tuturor: nu poți să legi punctele în viitor, sau noi ăștia ușor plutitori și care nu suntem „control freak”, nu putem să vedem întregul drum de la început, ci doar când ajungem acolo unde ne-am propus, abia atunci putem să legăm punctele.

Dacă o să pleci noaptea de la București la Timișoara nu o să vezi în momentul plecării tot drumul, ci o să vezi doar cât îți luminează farurile și cu cât vei avansa mai mult vei vedea restul drumului, nu există altcumva.

Fă tu asta în viața de zi cu zi, ai curajul să te arunci cu încredere în necunoscut și vei fi surprins de ce putere ai.

Adaugă comentariu