Nu lega cu sârmă la motor!

Vorbeam în articolele anterioare despre numărul mare de accidente în care au fost implicați motocicliștii. O altă cauză des întâlnită în ultima perioadă, este faptul că mulți dintre posesorii de motociclete nu dau o atenție corespunzătoare când vine vorba de service-ul unde îsi repară mobra.

Mulți cred că se descurcă și singuri și de cele mai multe ori în loc să repare, mai mult strică. Este important ca motocicleta să meargă în mințile ei pentru a nu avea suprize neplăcute când suntem la plimbare.

Cauciucurile sunt la fel de importante, ele ne dau aderența de care avem atât de mare nevoie în viraje. Pe toate site-urile de socializare apar poze în care se văd sârmele la cauciuc iar proprietarul întreabă dacă mai poate să facă nu știu câte sute de kilometri cu anvelopa.

Nu poți sub nicio formă să ajungi în situația în care se văd sârmele, deja este un gest de inconștiență și te va costa în cele mai multe cazuri de 10 ori cât un cauciuc nou.

Trebuie să dăm o atenție mult mai mare reparațiilor și întreținerii motocicletei. Dacă se întâmplă ceva rău nu avem nimic între noi și asfalt, decât un echipament, unde există și acela.

Hai să nu ne mai jucăm cu norocul!

vicki_tire-1

Așa nu! Clar, nu!

Adaugă comentariu