Mayweather vs. McGregor

Mult așteptata confruntare dintre doua nume mari ale sportului de contact a avut loc weekendul ce tocmai a trecut.

Duminică, alarmele au început să sune de la ora 6 dimineața mai ceva ca în timpul săptămânii. Toată lumea aștepta cu nerăbdare meciul anului dintre pugilistul american Floyd Mayweather și Campionul UFC la categoria ușoară, Conner McGregor.

Datorită notorietații lui și a spectacolului pe care îl face, campionul UFC părea să aibă o susținere mai mare din partea publicului. Probabil mulți ce îl susțineau în această luptă nu aveau în vedere că meciul urma să dureze 12 reprize și că diferența dintre cele doua sporturi este destul de mare.

Lupta a început și toți urmăream cu sufletul la gură cum McGregor trimitea lovitură după lovitură fără să spargă garda experimentatului Floyd. Aceasta a fost și strategia pugilistului, știind că un meci de UFC durează mult mai puțin, l-a lăsat pe Conner să obosească în primele runde, după care a dat drumul la “ciocane” și a câștigat lupta.

Ceea ce am văzut eu este că acest meci de box putea fi terminat de Floyd cu mult înainte de runda 10 și că la câți bani a generat un astfel de spectacol, nu putea să fie decât unul regizat.

Și așa am pierdut o dimineață și mi-a venit în minte vorba: „Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”.

446_Floyd_Mayweather_vs_Conor_McGregor.0

Adaugă comentariu