Maşina şi hotelul fac toţi banii

Am supravieţuit zborului, că dacă nu aş fi supravieţuit, nu v-aş fi povestit! Reţeta simplă: dat pe gât 2 beri, întins, dormit o oră şi jumătate, forţat 33 nivele Candy Crush…

Am trecut şi controlul cu succes şi ne-am oprit direct în duty-free, fascinaţi că putem introduce în ţară 4 litri de alcool pe cap de vită furajată. Nu ştiu ce-om face cu el, dar l-am luat… să fie acolo !!!

Next step: Mergem să preluăm maşina de închiriat. Pentru că noi avem foarte mulţi bani, am luat o maşină puternică, un Nissan Sonny, imaginaţi-vă ceva un pic mai mare decât un tampon.

La 2 ore distanţă şi 876 de acte completate, am plecat cu tamponul spre oraş. Surprinzător, tamponul atinge viteza de 80km/h… în 18 minute. Dar poate trăgea greu de la sticlele de alcool.

Ajunşi la hotel, ne aruncăm în recepţie să ne luăm camera şi să putem merge să mâncăm, eram rupţi. Totul a decurs surprinzător de normal până în momentul în care recepţionerul ne-a informat foarte serios că: „nu aveţi voie să aduceţi invitaţi în apartament… sub nicio formă… bine, pot veni bărbaţi la voi, dar nu…”

Uimiţi şi contrariaţi, deopotrivă, nu comentăm nimic şi plecăm spre cameră.

După câteva momente de gândire, realizez că: ăsta, văzând 3 hăndrălăi veseli, a ţinut să ne informeze că în cazul în care ne întalnim marea iubire în Dubai, nu avem voie să o găzduim. Însă, dacă avem chef de o partidă în 5 băieţei, e ok… bă, pe bune !!??

images

Rămâne de DEZBĂTUT !!!

Adaugă comentariu