Mă simt luat de prost

Nu sunt sau mai bine spus nu am fost mare fan al tehnologiei doar că am înțeles că ăsta este valul și că dacă ești deștept, mergi cu el.

Acum ceva vreme am descoperit iphone-ul iar de atunci mi-au trecut prin mână toate modelele. Am început cu iphone 3g după care au urmat 4, 4S, 5, 5S, 6, 6 plus, 6S plus. Doar că după un timp am observat următorul lucru: de câte ori se lansează modelul nou vine și un update de soft pentru modelul vechi care, ca prin minune, face telefonul să meargă groaznic. Nu de alta dar așa o să îți dorești modelul nou care merge bine.

Deloc proști ăștia… tu ce parere ai?

Comentarii (2)

 • Costi

  Pe 3 octombrie 2016 la ora 13:01

  Salut Cataline,
  Ne cunoastem de o gramada de vreme, asa ca-mi permit sa-ti dau un sfat. Ma ocup de ceva vreme cu mac-urile si stiu ce vorbesc. De multe ori, cand faci update la noua versiune de soft, daca ai avut o fluctuatie a fluxului de informatie de pe net, cand se face update-ul, e posibil sa mearga tare prost iPhone-ul. De aia si Apple recomanda ca mereu sa-ti faci un backup inainte de a face update. Solutia ca 6s plus-ul tau sa mearga bine, e urmatoarea: faci un backup complet in calculator folosind iTunes. Apoi dai reset to factory settings pe telefon. Apoi incarci backup-ul. Am avut multa lume care m-a intrebat cum trebuie sa faca sa mearga bine iPhone dupa update la iOs 10, iar cu acest workaround am facut sa mearga bine si iPhone-uri 5 si 5s. Asa ca poti incerca si tu acelasi lucru.
  Numai bine!

  răspunde
  • Catalin Cazacu

   Pe 3 octombrie 2016 la ora 14:22

   Multumesc Costi ! Cred ca asta este o informatie valoroasa pentru toata lumea care are aceasta problema !

Adaugă comentariu