La mulţi ani, femeie!

Nu ştiu să scriu cuvinte siropoase, nu am ştiut şi, probabil, nu o să învăţ niciodată, de aceea m-am rezumat la a spune tot timpul ceea ce am simţit.

Astăzi este ziua ei, Ziua Femeii. Iar prima persoană la care mă gândesc când scriu asta este MAMA, ziua mamei mele. Recunosc, nu am fost copilul perfect, dar m-am născut din părinţi perfecţi. La 14 ani stăteam deja singur, aşa că tot ce a trebuit să mă înveţe a făcut-o pe fugă.

Însă, cel mai important lucru pe care l-a făcut mama a fost acela de a-mi întări credinţa că FEMEIA PERFECTĂ există, şi MAMA este cel mai bun exemplu. Pe de altă parte, poate datorită acestui fapt stau singur la ora 2 noaptea şi scriu asta, după ce am făcut curăţenie în casă, mai bine de 2 ore, dar asta este o altă poveste.

Fraţii mei, nu ştiu să va dau lecţii de iubire, nu cred că e în măsură cineva să facă asta dar, astăzi, haideţi să dăm atenţie acestor fiinţe minunate care ne-au dat viaţă şi care ne completează viaţa.

Nu există lucru mai frumos pe această lume, decât să te poţi hrăni cu fericirea femeii de lângă tine, aşa că hai să le facem să zâmbească, măcar azi!

Fii om! E mai simplu decât crezi!

Adaugă comentariu