Junk TV vs. noi, oamenii normali

Acum ce e drept, nu sunt cel mai mare consumator de  programe TV. În urma cu ceva timp am înțeles că la fel cum prințul e pe ultimul drum, televiziunea traditională îi calcă rapid pe urme și că online-ul e viitorul , dar asta e alta discuție.

Revenind în prezent, e greu dacă ai un minim de intelect să găsesti dupa o anumită oră ceva la tv care să nu iți insulte inteligența sau să nu te facă să vrei să iți calci televizorul în picioare. Dacă ai acasă pe ușa dulapului poster cu stimabilul domn Nicolae Guță, atunci o să fii în extaz cu ce e la tv .

images

Zilele trecute am aflat întâmplator că ciudat, Cabral cu a lui emisiune „Ce spun românii ” a bătut în audiențe competitorul direct de la un alt post care, bineînțeles, face în general o promovare intensă a turismului rural , mai în speță un obicei din străvechi: bătutul nevestei, bătutul vecinilor, călcatul copiilor în picioare, chestii light.

Ce-spun-românii-o-parte-din-echipa

Am intrat în panică, mi-am făcut griji că cele cateva sute de mii de gospodine cumpărătoare de tigaie Dry Cooker și restul de stimabili domni cu cariere fulminante de șomeri, și-au schimbat orientarea și că setea lor de junk tv a reușit a fi potolită după atația ani. Ce e drept, nu am mai acordat mare interes subiectului, sceptic fiind .

images ju img

Azi dimineață, ce crezi, dau peste asta: Bobonete si ai lui , spaima tabloidului . Știu emisiunea, curată și inteligentă, cu oameni frumoși, care, în principiu, nu își bat nevestele în direct. Caut să văd dacă e așa, intru mai adânc în subiect, când, șoc!: aflu subiectul de la postul concurent, în speță Un show pacatos: „Oana Lis are alergie la spermă” ………..dă-te dreac’, zic, nu au cum să bată subiectu’ ăsta, nu are cum! Adică ăștia au facut documentare să ajungă la concluzia asta, cercetatori britanici etc.

Usor emotionat, ajung în josul paginii , citesc audiențele……….. poate mai avem o șansă !!!

Hai, România!

Adaugă comentariu