Încă mai cred

Nu am încetat să mai cred în iubire. Din contră. Am plecat dintr-o lume agitată și am stat 5 luni mai mult cu gândurile mele și ce crezi? Am învățat să mă iubesc.

Nu sunt așa rău cum credeam. Nu sunt eu frumusețea de pe pământ dar am vorbele la mine, uneori am glume bune. Bine acolo nu trebuia să mă îmbrac, aici este mai complicat pentru că încă mă îmbrac prost (deviez de la subiect, știu).

Am realizat că cel mai important lucru este fericirea. Indiferent în ce formă vine ea. Că ești fericit când ai bani, când ai faimă și lista poate continua. Eu am descoperit că fericirea pentru mine înseamnă iubire… necondiționată.

Cred și știu că am să o întâlnesc, că o să mă lovească tare fără ca eu să mă aștept, cel mai probabil pe o bancă într-un parc, la lumina obscură a unui felinar vechi. Cred că ea există. Exact așa cum cred eu că este: frumoasă, cu pielea mișto, un păr frumos, un zâmbet perfect, cu glume bune, deșteaptă, muncitoare și clar mult mai rațională ca mine (altfel vom muri de foame). 

Cred că ceea ce eu îmi proiectam în gând de atâta timp există și dacă o să fiu atât de norocos să o și întâlnesc am datoria față de mine să fac tot.

Până aici totul mișto, însă ce este diferit față de ce era înainte este că, de data asta sunt aici, sunt pregătit să mă iau la trântă cu orice vine să mai strice povestea.

Am realizat că nu merge cu jumătăți de măsură. Eram prost și înainte, acum în schimb sunt antrenat, sunt odihnit, sunt pregătit de orice. Tot ce am nevoie este ca ea să aibă încredere în mine.

Am învățat cât de puțin am nevoie pentru a trăi, am înțeles că datoria mea este să dau tot ce știu și că Dumnezeu are tot timpul o cale. 

Dacă tu ai fost mai norocos ca mine și ai întâlnit-o, dar ai fost prost să nu faci tot să o ții acolo, suna-o acum! 

Comentarii (2)

 • Zaharia Nicoleta

  Pe 17 iunie 2018 la ora 17:43

  Ai întalnit o,n ai fost acolo să te iei la trantă cu cine o fi stricat povestea…eu zic s o suni,merită…şi să ne spui şi nouă continuarea(dacă se merită).

  răspunde
 • Marius Bro

  Pe 12 septembrie 2018 la ora 21:12

  Frumos gand dar, iubirea nu se intalneste, se construieste. Exista persoane cu care avem chimie. Cu unele mai putin, cu altele mai mult. Cu unele doar sexuala cu unele vrem sa ne trezim dimineata. Daca ai trecut pragul secolului 21 si vrei sa te trezesti dimineata cu ea, sa o vezi si a doua zi si a treia, daca langa ea te simti tu, fara nevoia de a epata in vre-un fel si ea e la fel de deschisa, ei bine, de acolo prietene, este treaba ta sa iti construiesti iubirea. Universul isi face treaba doar pana la un punct. Trebuie sa fii atent ce tip de comportament abordezi pentru asta, ce oferi ca barbat, ce ofera ea ca femeie, ce iti doresti tu in primul rand, o relatie in vederea unei vieti in 2 sau ai doar ai o perioada in care te simti singur si te “supara” cuplurile din jurul tau, dar nu vrei o “responsabilitate” pe temen lung. Sa privesti si prin ochii ei, prin ochii femei pe care ai tinut-o in brate si ai simtit ca e bine. Iubirea nu se intalneste se construieste.

  răspunde

Adaugă comentariu