Inca cred……..

IMG_1991

Nu am incetat sa mai cred in iubire. Din contra chiar! Am plecat dintr-o lume agitata si am stat 5 luni mai mult cu gandurile mele si ce crezi…? Am invatat sa ma iubesc. Nu sunt asa rau cum credeam… nu sunt eu frumusetea de pe pamant dar am vorbele la mine, uneori am glume bune. Bine acolo nu trebuia sa ma imbrac, aici este mai complicat pentru ca inca ma imbrac prost (…deviez de la subiect,stiu)

Am realizat ca cel mai important lucru este fericirea. Indiferent in ce forma vine ea… ca esti fericit cand ai bani, cand ai faima si lista poate continua. Eu am descoperit ca fericirea pentru mine inseamna iubire… neconditionata chiar.

Cred si stiu ca am sa o intalnesc, ca o sa ma loveasca tare fara ca eu sa ma astept, in cel mai probabil caz pe o banca intr-un parc la lumina obscura a unui felinar vechi. Cred ca ea exista… exact asa cum cred eu ca este: frumoasa, cu pielea misto, un par frumos, un zambet perfect, cu glume bune, desteapta, muncitoare si clar mult mai rationala ca mine (altfel vom muri de foame). 

Cred ca ceea ce eu imi proiectam in gand de atata timp exista si daca o sa fiu atat de norocos sa o si intalnesc am datoria fata de mine sa fac tot.

Pana aici totul misto, insa ce este diferit fata de ce era inainte este ca, de data asta sunt aici, sunt pregatit sa ma iau la tranta cu orice vine sa mai strice povestea. Am realizat ca nu merge cu jumatati de masura. Eram prost si inainte acum in schimb sunt antrenat, sunt odihnit sunt pregatit de orice… tot ce am nevoie este ca ea sa aiba incredere in mine.

Am invatat de cat de putin am nevoie pentru a trai, am inteles ca datoria mea este sa dau tot ce stiu si ca Dumnezeu are tot timpul o cale. 

Daca tu ai fost mai norocos ca mine si ai intalnit-o… dar ai fost prost sa nu faci tot sa o ti acolo… suna-o acum! 

 

Comentarii (1)

  • Zaharia Nicoleta

    Pe 17 iunie 2018 la ora 17:43

    Ai întalnit o,n ai fost acolo să te iei la trantă cu cine o fi stricat povestea…eu zic s o suni,merită…şi să ne spui şi nouă continuarea(dacă se merită).

    răspunde

Adaugă comentariu