Echipamentul… după căzătură

Zilele trecute am făcut una dintre cele mai mari „catacumbe” din viața mea, cu puțin noroc dar și cu ceva grijă la echipamentul pe care îl port, am scăpat aproape intact.

Uite o nouă filmare pe care am primit-o recent:

Nu am să te mint, să iți spun că dacă o să cazi la viteza asta pe stradă o să poți supraviețui să povesteștesti și tu la fel de relaxat!

Poate dacă te îmbraci așa, poate:

Henry_VIII's_expensive_armour

Dar între timp eu o să îți arăt ce mi-a salvat mie viața.

Casca, de ea ți-am povestit aici dar am să îți și arăt cum arată ea după căzătură.

IMG_8714 IMG_8715

Atât de tare m-am lovit la cap încât 2 zile am avut imprimate pe pielea scalpului modelul interior al căștii. Partea bună este că nu există nici o urmare gravă pe termen lung. Deși greu să cred că ceva în capul meu mai poate fi stricat… 🙂

Îți recomand cu mare încredere si ție modelul ăsta, îl găsești aici.

Costumul: despre el o să îți povestesc într-o altă zi, dar ce este important să înțelegi acum, este că pentru a merge pe circuit în siguranță, el trebuie să fie dintr-o bucată și să fie din piele, nu din fâș gen „Sergio Tacchini” (pentru cei bogați, trecuți de 30 de ani, știu la ce ma refer). Adică să nu fie format din geacă și pantalon, legat la mijloc cu fermoar. Astfel dacă asculți nu o să te desfaci ca o banană… 🙂

Așa arată al meu după:

IMG_8717

Un pic zgâriat … 🙂

Nu uita, este foarte important să porți protecție de coloană !!!

X001

Cizmele, dacă respecți regulile și îți iei o pereche corectă, care are minimul de protecție, gleznă și laba piciorului, ar trebui să poți merge în continuare, după un eveniment de genul. Ale mele arată așa și eu merg bine:

IMG_8716

O să dezvolt ușor fiecare poveste din articolul ăsta în următoarea vreme și sper să fie ultima oară când îți demonstrez eu „cum se face”.

Asfalt să avem !

 

Adaugă comentariu