De ce nu e România campioană mondială?

E teoria mea, mă cert pe tema asta cu toată lumea pentru că nu a reușit nimeni să mă facă să înțeleg de ce nu e România campioană la fotbal. Europeană, mondială, nu contează.

Eu întreb așa: oare ce le lipsește la băieții ăștia?

Și vin și întreb : Ăștia cu care jucăm noi nu sunt tot oameni? Mănâncă altceva? Au descoperit fotbalul cu mult înaintea noastră? Sau noi nu l-am descoperit încă? Știu ceva reguli în plus față de ai noștri? Nimerim noi tot timpul poarta din vale?

Aud de multe ori: Dom’le, ăia sunt mai antrenați… Bă, nu știu ce să zic, că am văzut că terenuri de fotbal avem și noi, ba chiar foarte multe, cam peste tot, așa de multe că am făcut unele și pe dealuri.

fotbal-finis

Cred că mingi sigur au băieții ăștia, dacă nu au, le dau eu pont: dacă bagă de 200 de lei benzină la OMW,  în rachetele alea cu care își plimbă femeile, primesc gratis o minge de fotbal, deci și asta e rezolvabilă.

Acum, o pereche de nădragi și un tricou primesc oricum de undeva… așa că ce le mai lipsește? Adică ce au ăia în plus de ne tot bat in halul ăsta?

Cică sunt mai bine motivați… Tati, hai să îți zic ceva : dacă mâine vine cineva și îmi zice că trebuie să dau toți banii ca să am 22 de milioane de suporteri, I’M IN!!! ce să mai cer și salariu? E mândria supremă să poți lupta pentru țara ta.

Hai să iți zic cum se vede de unde stau eu: eu nu pot fi campion mondial pentru că fac un sport tehnic, adică jumătate, dacă nu mai mult din rezultat este dat de materialul pe care îl am la dispoziție, și precum centura Bucureștiului este în urma capitalelor Europei cu 50 de ani, eu am mai recuperat dar tot sunt cu vreo 20 înapoi. Ba chiar mai mult, aș putea să îmi cumpăr ce am nevoie, doar că din cauza acestor stimabili domni alergători degeaba de balon rotund, zic degeaba că nu au rezultate, nu că o fac pe gratis, sponsorii nu se prea înghesuie să mă umple cu bani că sunt obosiți să investească in fotbal .

Dacă mă trezesc dimineața și zic că vreau să mă antrenez astăzi , sunt la cel putin 1000 euro distanță, că de’, la noi costă tot (benzină,cauciucuri, deplasare etc.) așa că mai greu cu antrenamentele, ne antrenăm din competiție în competiție.

Poate ar trebui luați niște băieți cu inimă și care respiră prin fiecare por o șansă de genul ăsta… în rest, Doamne ajută!

Noi, ăștia care ne riscăm viața ca să cânte imnul României pe podium… Vă mulțumim anticipat!

12993589_992971590783022_4603051215487372804_n

Comentarii (1)

  • FLORIN Adrian

    Pe 21 iunie 2016 la ora 15:11

    Tu îți dai seama le ce efort intelectual ai supune populația ca sa aprecieze și altceva înafara de fotbal? Oricine are funcțiile locomotorii funcționale poate sa joace fotbal , dacă nu are talent îl pui în poarta , sau pe tuse :)))) dar 8n alte sporturi dacă nu ai talent mori.
    Fotbalul este pentru bărbați burtoși și pizdificații de aia stau juma de ora tăvălidu-se pe jos după ce își iau un șut în cur

    răspunde

Adaugă comentariu