Cererea și oferta

Am și eu o vorbă:

Dacă mă prostești odată bravo ție! Dacă mă prostești a doua oară, rușine mie!

De aici și următoarea poveste.

Acum vreun an, doi pe când mă mutasem în București, am învățat că aici oglinzile mașinii tale pot pleca foarte repede, nici măcar nu e nevoie să nu fii atent. Nimic ieșit din comun până aici, nu cred că există cineva din Bucuresti care să nu o fi pățit măcar odată.

Așa că într-o noapte, în sectorul 1, by the way, la lumea bună cum ar veni, am urcat și eu într-un bloc să iau cevaLa 10 minute distanță, când am coborât, am constatat că am sărit din oglinzi.

Cun se face, am înjurat 10 minute fără să mă repet după care am realizat că trebuie să îmi fac rost de oglinzi că nu pot merge fără.

Am sunat un prieten, care a sunat un prieten, care a sunat… cum se face, ce mai una alta.

La 2 ore distanță și 100 de euro, aveam oglinzile pe mașină, poate chiar ale mele. Diferența e că m-a învățat omul să mi le inscripționez că așa nu o să mai am probleme. Aici mi-a dat mie cu virgulă, pentru că dacă venea la mine cu unele scrise dar la jumate de preț, mă băgam imediat. Mai ales că eu aveam în momentul ăla niște numere de înmatriculare care oricum le schimbam. Una din enigmele vieții mele!!!

Revenind în prezent, acum câteva seri lucram la motocicleta mea, urmând să plec a doua zi la cursa de Campionat Est-European la Serres, Grecia. Mașina mea în fața service-ului, ne despărțea un perete mare de sticlă. Când am ieșit să plec, pe la vreo 11… Surpriză… oglinzile plecaseră.

IMG_8928 IMG_8929 (1)

Normal, m-am pus pe bordură, am înjurat 10 minute fără să mă repet, după care am realizat că trebuie să fac ceva pentru că a doua zi plecam la drum.

Fară să mai sun pe nimeni am deschis Olx să văd poate am noroc și cumva din greșeală are cineva de vânzare.

Surpriză… primele 4 pagini de la Olx erau pline doar cu anunțuri de oglinzi.

IMG_9028 IMG_9029 IMG_9030 IMG_9031

Trecând peste faptul că într-o țară normală, cred, că s-ar găsi un polițist normal care să pună mâna să îi sune pe ăia de le vând să îi întrebe de unde le au, eu aș vrea să îl cunosc pe ăla care a inventat povestea asta.

Întrebarea e: prima oară au fost furate niște oglinzi sau prima oară a avut unul niște oglinzi și nu știa cui să le vânda ???

Oul sau găina ???

Comentarii (1)

  • v46

    Pe 5 mai 2016 la ora 12:09

    De cate ori nu mi-au furat oglinzile…stemele sau eleronul,cred ca oamenii isi fac stock sa poata aproviziona pe olx mereu.

    răspunde

Adaugă comentariu