Buchetul de trandafiri

Nu sunt misogin, dar sunt pe piață de mult prea mult timp, lucru care mă face puțin mai atent la detalii.

De când cu tehnologia avansată, partea cu agățatul a devenit puțin mai delicată. Astăzi oricine poate să abordeze pe oricine, doar că acum sunt ca o echipa de fotbal… aleargă câte 11 după o „minge”. Concurența fiind strânsă, preludiul se scurtează, băieții „buni” care nu au timp suficient pentru flirt, compesează cu partea financiara, dar asta este o altă poveste pe care o vom dezbate cu altă ocazie, acum nu vreau să îmi pun toate „prințesele” în cap.

Acum… noi, oameni de rând, ce să întelegem din asta? Ce să întelegem dacă tu pui o poză cu 101 trandafiri fără să faci referire cui îi mulțumești sau cine s-a gândit la tine, nici măcar o poză cu preafericitul cotizator? Nu putem întelege decât că este prea urât, este al altcuiva, este prea bătrân sau este urâtel foc.

Dar totuși, fotografia trebuie postată! Trebuie postată, să vadă și celelalte fraiere că tu ai ciupit ceva gros. Lucru deloc greșit, dar după aceea să nu ai pretenția ca noi restul, cei care încă ne bazăm pe noi și pe farmecul nostru, de genul „old school”, să te luăm de bună.

No offence!

0f9fd28f3194e1230e9c714b26718eeb--rose-blonde-material-girls

Comentarii (3)

 • Victoria

  Pe 10 decembrie 2017 la ora 13:43

  Foarte adevarat si din pacate genul acesta de femei sunt din ce in ce mai multe si barbatii care nu le iau de bune sunt din ce in ce mai putini 🙂

  răspunde
 • Cimpanu A

  Pe 8 iunie 2018 la ora 10:04

  Mai bine mi-ar schimba un xenon sau sa-mi duca masina la spalatorie cand sunt racita decat 101 trandafiri 🙂

  răspunde
 • Elena

  Pe 26 septembrie 2018 la ora 23:07

  Prea adevărat ceea ce ai scris și mult prea păcat ca nu ai dizolvat mai mult!!!!!

  răspunde

Adaugă comentariu