Biker adevărat

Traiesc si ma hranesc prin ceea ce inseamna motocicleta si motociclismul.

Tind să cred că am încercat cam tot ce se putea incerca ,  sau na , in mare parte cam tot ce merge pe 2 roti.

Fara să dau mai multe detali de ce , la un momentat dat am fost pus in fata faptului de a circula cu o ” bestie ” roz cu buline albe. „Fiara” avea si un motor mega puternic ,  de 49 cmc si in jur de 5 cai putere ( la roata) .

Ea este:

21709_951689161550470_4418891079948445681_n

Acum de aici pană la ce priviri mi-am luat la semafor de la colegii motociclisti , nu e greu de imaginat. Aveam casca pe cap așa că nu aveam mare stres , deși pe casca scria destul de citet : CATALIN CAZACU.

IMG_1721

Tot in aceea perioadă aveam un obicei mega sănătos : mâncam zilnic shaworma si nu de oricare ci doar de la Dristor.

De aici și partea cu adevatat dureroasa. Intr-o zi , calare pe „bestie ” am parcat langa mega luxoasa terasă ,  a sus numitului semi-local , unde bine inteles plin de lume bună.

In momentul când am oprit motorul , deja am auzit mistourile . Flămând din cale afara nu m-au prea interesat. Am pus-o pe cric ,  mi-am dat casca jos si am luat-o spre caserie. E atunci am inceput să simt mistourile: printeso ce te prinde culoarea , ai grija să nu iți agăți dresul , etc !

Mi-am dat seama că ori mă omor cu toată zona Colentina ori mi-o iau asa usor si manânc de la alimentara. M-am uitat pe terasa si varianta 2 parea mai plauzibilă.

Full Gassss

P.S.: incă mai conduc bestia!!

Adaugă comentariu