Asemănarea dintre femeie și mașină

Când am început să scriu aici, am promis să fiu EU. Cu greșeli de ortografie, cu idei proaste sau bune, dar mereu sincer.

Nu sunt misogin, cred… Dar am trăit și am văzut în viața mea multe, spre foarte multe, de aici și tendința de a și povesti despre unele.

Din capul locului nu mă pot da exemplu, poate și pentru că sunt prea prost sau ușor de prostit, dar la teorie sunt bun, nene!

Recent am găsit și asemănarea dintre femeie și mașină; aici mă refer la momentul ăla când unul își vinde mașina de proastă și altul o ia de bună.

La fel și cu relațiile astea, când tragi linie și nu mai ești așa băgat cu capul înainte, începi să vezi lucrurile pe care până acum nu le observai. Involuntar intervine zâmbetul prostesc mai ales când vezi că noul proprietar se bucură prostește, exact ca tine la început, fără să știe ce îl așteaptă.

Diferența e că în cazul mașinilor ai kilometraj. Chiar dacă acesta se poate reseta, o urmă rămâne. În cazul dânselor nu știi exact ce primești, vine la pachet cu povestea pe care ți-o servește și simte că prinde cel mai bine.

Dacă ești deștept, te prinzi pe parcurs, dacă ești… o sa descoperi și tu la schimbul de proprietar.

Noi să fim sănătoși!

Adaugă comentariu