Am rezolvat-o și pe asta…

Ce a zis românul când a pierdut trenul?! Îți zic eu… Vezi ce înseamnă să nu ai lucrul tău!

Plecând de la asta îți spun așa: cine mă cunoaște știe că pentru mine femeia perfectă știe să facă masaj. Sunt singur! Ceea ce înseamnă că nu am găsit-o… dar încă sper.

Între timp nu am găsit femeia perfectă dar simt că sunt tot mai aproape de asta, nu de altceva dar am rezolvat definitiv problema masajului.

De pe vremea când făceam săptămânal naveta la Timișoara, mergeam cu 30 de minute mai devreme doar ca să stau în scaunele alea de masaj, alea în care bagi de un leu. Mi-am dorit ca atunci când ajung om mare să am și eu acasa… M-am făcut om mare, așa că într-o zi m-am nimerit în showroom-ul KOMODER. Ajunsesem în rai!

Doar că aici, altă problemă… Ce aleg? Că nu aveau doar un model: cu role 4D, cu boxe, cu masaj și la picioare, cu ioni, etc.

Mai pe scurt, am luat Komoder km 9000 4d care face de toate. Îmi face masaj la picioare, chiar la centrii nervoși, are role încălzite care îmi fac masaj la spate, ori mai puternic ori mai tare, mă măsoară, mă cântărește și de multe ori cred că îmi face chiar o persoană masaj, iar în anumite funcții chiar cred că parcă mă ia în brațe.

Mi-aș dori să poată să îmi facă masaj și la cap dar, aia e… Găsesc eu pe cineva…

Mi-am mai rezolvat o problemă!

Adaugă comentariu