Am făcut valuri

Săptămâna trecută am încercat ceva nou, m-am dat pentru prima oară la un concurs de ski jet-uri, pe lacul Fundeni din București.

După o vară petrecută la mare și de stat încontinuu pe apă, am crezut că o să bat cursa ceva de speriat.

Nu e chiar așa hazliu că pe mare, când sari pe valuri, trebuie să urmărești un traseu, să fii cât mai aproape de balize și să fii și rapid.

Realitatea a fost cu totul alta, jetul meu a sucombat în dimineața zilei de duminică după doar un antrenament iar dacă stau bine să mă gandesc la ceea ce urma să se întâmple, bine a făcut, probabil știa el ceva.

Bunul meu prieten Mișu, care m-a suportat toată vara, a fost nevoit să mai facă un ultim efort și să împartă cu mine jetul lui. Și uite așa, prin bunăvoința lui, am reușit să îmi continui parcursul, mai aveam de făcut 4 ture de calificare și încă 4 ture în cursă, deci nu era așa greu.

Am intrat în calificări cu un mare tupeu, doar că jetul lui Mișu, un pic mai nervos ca al meu (cam cu vreo 50 de cai mai nervos), la primul viraj a hotărât că ar fi distractiv să mă zboare. Doar că ce nu a luat în calcul el, jetul, a fost faptul că locul zborului era destul de aproape de un stufăriș, așa că dacă aveam, nu cu mult, viteza mai mare, cred că și acum mă trăgeau cei de la SMURD din stuf .

În sfârșit, am terminat calificările și mai aveam cursa.

Eu am dat tot ce am putut. Acum ce să zic… nu am fost ultimul, doar că nu a mai fost nimeni după mine.

Concluzia: la anu’ facem valuri , full gass și pe apă.

Apă să avem !

Adaugă comentariu