Ales Uber!

Scriu asta desi nu mi am luat bani de reclama de la UBER (inca).

Folosesc Uber de ceva vreme, cam de cand a aparut in Bucuresti. Am fost nevoit chiar, stau cumva intr-o zona in care nu se bat taximetristii sa vina

. Acum pentru cei care nu stiu ce e Uber o sa fac o mica descriere.

Este un serviciu de „taximetrie” care functioneaza la nivel mondial. Pentru tine ca si client e cam asa: iti dai jos o aplicatie, bagi datele cardului si de acolo comanzi masinasi ea chiar vine. Partea misto este ca nu lucrezi cu bani cash , ci iti sunt debitati de pe cont , nu esti pus in situatia de nu a primi restul pe vrajala ca omul abia acum a intrat in tura si nu are bani si cel mai important e ca nu ai de a face cu semeni de ai nostri care sunt enorm de aproape de a demontra teoria ca ne tragem din maimuta .

Acum ce vreau eu sa scot in evidenta, ca pe modelul acestei povesti se pot salva multe lucruri in tara asta. Cererea a facut ca acest serviciu sa ofere beneficii ambelor parti, in ce sens: soferii nu mai au de a face cu clienti care le vomita in masini, le pun cutitul la gat si le poruncesc sa puna manele iar noi clintii am scapat de intreberea „unde mergeti?” si de vesnica negociere pe aceasta tema, ba chiar mergem si noi cu oameni care au mai mult de 3 clase si alea facute la seral.

Asfalt avem !

Adaugă comentariu