Accidentul lui Rossi ……..din paddock!!!

b0ba6a97b56908409c58ee39ad4ce53f

Asta s-a intamplat weekendul trecut :

 

Cine e de vina ? Cine a gresit?

Trecând peste partea manelistica a intrebarilor exista foarte multe opinii contradictorii. Sincer mi-e si greu sa comentez obiectiv , nu doar pentru ca sunt fan Rossi dar si pentru faptul ca stiu ce inseamna sa fii concentrat la cursa si sa trebuiasca sa zambesti frumos si cand esti cu capul in alta parte .

Ma deranjeaza ca nu s-a oprit , ca nu s-a uitat inapoi dar un lucru e clar nu cred ca vina ii apartine.

Faptul ca in schimbul unei sume considerabile Dorna , organizatorul MotoGP , lasa pe oricine sa intre in area de paddock nu face viata usoara pilotilor care trebuie sa faca naveta intre zona de locuit si boxe chiar prin mijlocul oamenilor care trag de ei . E hazliu dupa ce faci 50 de poze dar la a 127 – a s-ar putea sa nu mai fi om.

Am inteles ca Rossi si-a cerut scuze iar stimabila doamna a acceptat scuzele , ulterior ea a hotarat sa il acționeze in judecata!

Selfies can kill you!!!

Comentarii (3)

 • Florin

  Pe 20 noiembrie 2016 la ora 21:30

  Având în vedere miliardele de avantaje pe care le are orice vedeta. Sa nu mai vorbim de cele financiare, se vorbește numai în milioane de euro, are și el Rossi niște mici inconveniente care le abordează și pe alea cu dispreț. Sa nu uitam ca indirect milioanele de euro vin de la fani. Acuma dacă nu ști sa te comporți trebuie sa plătești.
  Pe mine personal nu ma deranjat accidentul în sine. E normal sa greșești chiar și pt Rossi ; ma deranjat fata și atitudinea lui în momentul acrosarii. Înțelege-ti voi aia mai deștepți ce vreau sa zic.

  răspunde
 • Florin

  Pe 20 noiembrie 2016 la ora 21:36

  Dacă Rossi la milioanele lui de euro trebuie scuzat ca a clacat psihic, atunci o mama văduvă cu 3 copii și rate la banca ar trebuii sa aibe voie sa omoare oameni pe trecerea de pietoni legal.

  răspunde
 • 46

  Pe 21 noiembrie 2016 la ora 8:02

  Exagerati ! Oricare dintre cei care comentam aici, daca am fi in locul pilotilor, pentru o saptamana, am claca. Nu cred ca ne dam seama de intreaga amplitutdine a unei curse in care te lupti cu miimi de secunda, la ce nivel de concentratie „shao lin -istica” trebuie sa fii. Si te perturba cineva ca sa faca o poza cu tine, punandu-si curu in calea ta, desi te vede ca pe acolo trebuie sa treci. Ba, pana la urma, pe cate unii va omoara o batatura capatatabla o nunta. Valentino ar trebui sa n-aiba o problema cu a capata julituri de la cazaturi cu scooteru prin paddock ? Sau pe-ala n-ar trebui sa-l deranjeze genunchi juliti cand isi pune fata la 20 cm de asfalt la 240 kmh ? Ca e platit bine, doar… Nu mai conteaza ca s-a antrenat pentru asta de la 4 ani si talentul mostenit… Ar trebui sa se prosterneze fanilor, nu ? Fani sunt aia care inteleg sau incearca sa inteleaga ideea de a concura, nu superficialii care din egoism, ar darama pilotii doar sa aiba un selfie de senzatie cu ei.

  răspunde

Adaugă comentariu