7 aventuri pe care să le pui pe listă pentru anul viitor

Noul an se apropie, așa că este momentul potrivit să reflectezi asupra realizărilor din acest an și asupra celor pe care vrei să le atingi în 2019. Deși sună ca un clișeu, este bine să ai scopuri personale, iar atunci când aceste scopuri implică aventură și călătorii, sunt și mai mișto.

Această listă conține câteva locuri care îți pot oferi aceste aventuri care îți vor oferi amintiri pentru toată viața:

1. Explorare off-road în Islanda

Islanda este diferit față de oricare loc de pe pământ și trebuie să fie numărul 1 pe această listă. Unul dintre cele mai nebune moduri de a experimenta acest loc este cu o mașină 4×4, jumătate monster truck, jumătate Land Cruiser. Acestea sunt cele mai tari mașini și sunt capabile să meargă peste orice fel de teren.

2. Drumeție pe Valea Sacră a Incașilor în Peru

Localizat la câteva ore bune de orașul Cusco, adânc în Anzii Peruvieni, Vinicunca, sau Muntele Curcubeului, este una dintre cele mai unice locații din lume, unde natura a colorat totul prin mineralele solului.

Totuși, fiți pregătiți: trebuie să urcați, pe jos, peste 4000 de metri.

3. Urcați până la tabăra de bază a Everestului

La o înălțime de 5364.48 de metri, tabăra de bază este o aventură mai ușor de atins decât apogeul muntelui. Poate dura până la 20 de zile să-l străbați din Kathmandu, ceea ce-ți oferă destul timp să te obișnuiești cu clima și să întâlnești și alți turiști, alpiniști și localnici.

Chiar și câteva zile aici oferă o experiență din altă lume, fără a risca să urci tot muntele, la propriu.

4. Insulele din Thailanda

Pregătește-te să înoți în lagune private, să mergi prin junglă și să mănânci cea mai bună mâncare din lume – despre asta este vorba în Thailanda de Sud.

5. Mergi cu balonul cu aer cald

Nu lăsa cărțile de copii să te păcălească: să te înalți la peste 900 de metri nu este chiar atât de ușor. Această aventură este una care poate fi încercată cu familia, așa că profită de ea pentru a vedea unele dintre cele mai frumoase peisaje.

6. Explorează insulele Feroe pe jos

Unul din cele mai incredibile peisaje naturale din lume, acest lanț de insule stâncoase și vulcanice dintre Danemarca și Islanda este raiul pe pământ pentru cei cărora le plac activitățile de exterior. Stânci nenumărate, cascade și văi largi – asta vei vedea aici.

7. Surf în Indonezia

În primul rând, surful în sine este o aventură, indiferent de locul în care îl faci. Dacă ești capabil de așa ceva, nu există un loc mai bun pentru a-ți testa aptitudinile decât în Indonezia, cea mai sudică națiune asiatică, formată din 17.508 insule. Cât timp ești acolo, oferă ceva comunității prin a face un efort de a conserva unul dintre cele mai bio ecosisteme ale lumii.

Adaugă comentariu