Viață de melc

Prin 2011, pe vremea când mergeam în Campionatul Mondial de Superbike, la clasa Supersport, am descoperit mersul cu caravana.

Caravana = camper, wohnmobil, rulotă etc.

A mea arată așa:

IMG_9846 IMG_9847 IMG_9848 IMG_9849 IMG_9850 IMG_9851 IMG_9852 IMG_9853 IMG_9844 IMG_9845

Acum hai să iți povestesc de ce am ajuns să îmi iau una. Când am ajuns la prima cursă de campionat mondial, cea de la Brno, nu mă așteptam să dorm în același loc cu „greii”!

Bun, hai să fiu mai explicit. Pentru aceea cursă eu am închiriat un camper în dorința de a nu rata nici o secundă din aceea competiție, să respir toată experiența, de la A la Z . Eram aproape sigur că la nivelul ăla de bani, toată lumea stă la 5 stele și o să am loc să mă lăfăi. Ce crezi? Surpriză!!! Toată lumea era acolo, cu case cu tot.

Acum e adevarat, în comparație cu garsoniera mea, oamenii erau cu penthouse-uri (nu știu dacă așa e corect). Dar nu conta, avea aceeași curte comună.

Nedumerit, am început să întreb de ce ei nu merg la hotel, nu ar fi mai comod?

Am aflat că la circuit veneau în fiecare zi ceva multe zeci de mii de oameni, spre sute de mii, ceea ce se traducea în ceva cozi infernale. Așa că hotelul însemna timp pierdut spre ziua de curse, care, oricum tot timpul e una intensă.

Dacă pui după ea o remorcă cu un motor, iți iese vacanța perfectă!

Asfalt să avem!

Comentarii (1)

  • Ion iasinovschi

    Pe 20 iulie 2016 la ora 23:57

    Frumos si adevărat

    răspunde

Adaugă comentariu