Prezentul din trecut

E o linie subtire intre a fi visator sau nebun , de multe ori chiar mi se pare ca usor se suprapun. Orice plan maret la inceput pare imposibil . Lucrurile pe care le gandesti si vrei sa le faci daca la inceput nu te sperie inseamna ca nu sunt destul de importante.

Eu sunt usor inconstient , poate mai light spus sunt copil dar de multe ori cand am povestit in viata asta oamenilor planurile mele in trecut , la acel moment spuneau ca sunt imposibile iar faptul ca eu am ajuns sa le realizez de cele mai multe ori s-a intamplat datorita faptului ca incercam sa le demonstrez lor ca se poate. Aici in scurt timp o sa iti povestesc povestea firmei Sbk Security care a ajuns de la 3 tineri inconstienti la o societate cu peste 300 de angajati.

Spun asta tuturor , nu poti sa legi punctele in viitor , sau noi astia usor plutitori si care nu suntem „control freack” nu putem sa vedem intregul drum de la inceput , ci doar cand ajungem acolo unde ne-am propus, abia atunci putem sa legam punctele .

Daca o sa pleci noaptea de la Bucurest la Timisoara nu o sa vezi in momentul plecarii tot drumul , ci o sa vezi doar cat iti lumineaza farurile si cu cat vei avansa mai mult vei vedea restul drumului , nu exista altcumva.

Fa tu asta in viata de zi cu zi , ai curajul sa te arunci cu incredere in necunoscut , o sa fii surprins de ce putere ai.

 

Adaugă comentariu