Părerea mea despre Fly Jorge & Ducati Marriage

Anul trecut am preconizat asta, din păcate nu aveam un loc unde să imi spun ideile, asa că o să o fac acum.

Acum ceva ani , am inteles că sportul a devenit din ce in ce mai mult ,  un spectacol media. Acest lucru păstrând proporțile dar simțindu-se la orice nivel.

Eu am inteles asta si de aia e posibil sa ma vezi si in alte ipostaze decat cea de rider pe pista , dar asta este o alta poveste pe care o să o auzi alta data.

Revenind la oile noastre , in principiu nu e bine sa te pi.i contra vântului . Ce a facut Jorge Lorenzo anul trecut la sfarșitul sezonului ( pentru cei care nu stiu sa puna mana sa caute ultimele 3 curse din 2015) , a fost o semi-sinucidere mediatica.

Motociclismul a iubit tot timpul piloții razvratiți , i-a iubit pe cei luptători , gladiatori ai erei moderne si pe cei care fac spectacol . In principiu este definitia lui Valentino Rossi .

Statistic vorbind Moto gp-ul face atația bani cu Rossi  , cat face cu restul la un loc. Lucru care se transpune și in echipa Yamaha.

Pentru noi piloții , tot ce conteaza e să fim pe prima treapa a podiumului , să fim campioni , dar , doar pentru noi este cel mai important. Pentru Team Manager este important ca echipa sa arate bine si să aibe un buget . Pentru sponsori este important să se vadă cat mai mult . Pentru sponsorii tehnici este important ca să se vada cat mai bine fiabilitatea pieselelor pe care le oferă și povestea poate continua , ai prins ideia.

Faptul ca anul trecut Jorge s-a intors in declaratii impotriva lui Rossi nu a facut decat să slăbeasca echipa si să arate ca nu sunt 100% perfecti , ceea ce nu e bine pentru afacere.

Revenind la subiectul nostru , clar că Rossi are un cuvant de spus , să nu zic ultimul cuvant . E clar că dupa ce s-a intamplat a pus piciorul in prag.

rossilorenzo

Acum vedem la anu ce si cum o fi !

Asfalt sa avem!

 

 

Adaugă comentariu