Începe forfota!!

viteza-serres-1-2-5-1024x680

Câteva zile până la cursă, gândul începe să stea doar la viraje, la turații, la motoare…la staaaart!

Ca un copil ce tocmai a primit o nouă jucărie și abia așteaptă să ajungă acasă să se joace cu ea, la fel și noi, abia așteptăm să ajungem pe circuit. Același râs tâmp și visător se așterne pe fețele noastre și debordăm de fericire făcând pregătirile pentru etapă.

Începe forfota! Toată lumea aranjează apele pentru Grecia …care cum duce motocicleta, care cum stă la boxe sau la corturi, câte cauciucuri sunt necesare, reglaje, reparații.. Toată lumea intră pe ultima sută de metrii cu pregătirile pentru ultimele două etape ale Campionatului National de Motociclism și ale Campionatului Balcanic, etape ce vor avea loc pe data de 27-29.10.2017, pe Serres Racing Circuit din Grecia.

O adunătură de ”copii mari” se pregătesc pentru ultima bătălie din acest an, ultima încercare de a aduna puncte și de a se clasa la finalul campionatului pe un loc cât mai bun. Fiecare cu target-ul în minte – câte secunde să dea jos, care sunt virajele ce se pot îmbunătății, puncte de frânare…

Facem bagajele și așteptăm nerabdători ziua plecării către Grecia, acolo ne așteaptă un circuit cu o lungime de 3186m, foarte virajat , ce va pune la încercare îndemânarea piloților. Toate acestea nu fac decât să anunțe faptul că etapele vor fi incendiare.

Vă asteptăm lângă noi la circuit!!

 

 

Adaugă comentariu