Hainele mele salută legea anti-fumat!

IMG_1725

Ce tare!!! Sincer, nu am crezut că va fi posibilă în România povestea asta cu fumatul interzis. Mă aşteptam să se fumeze pitit, palmat, pe sub mese, însă, departe de mine gândul că românii vor putea fi aşa ascultători.

În altî ordine de idei, pentru noi, cei nefumători există doar beneficii. Trecând peste faptul că am reuşit să ajung acasă şi să nu miros ca un hornar, ci mai degrabă ca un fir de trandafir, numai de bine. Oricum, la cât fum a îndurat corpul ăsta al meu în ultimii ani de mers în localuri – în cazul în care, după ce voi muri, mă vor dezgropa, mă vor găsi intact. Probabil, aşa se va naşte şi Sfântul Cătălin, motiv pentru oameni să vină în pelerinaj la moaştele mele.

Printre alte efecte pozitive, aseară, am văzut un lucru drăguţ, chiar în apropierea mea.

Domnul „X” o abordează pe doamna „Y”. El fumător, ea nu. Socializează, el investeşte ceva băutură în ea, ea devine tot mai sociabilă şi veselă.

El pleacă la fumat, ea rămâne. Se plictiseşte un pic până vine el dar, fiind un pic distrată, timpul trece repede… mai ales că începe socializarea şi cu alţi domni.

El vine înapoi, mai investeşte ceva bani în băutura ei, sigur pe el că va puncta. Ea devine tot mai sociabilă. El pleacă, din nou, să fumeze. Ea e „făcută” bine. La un minut după plecarea lui, ea este atacată de domnul „Z”, care stătuse la cutie şi cântărise situaţia de la distanţă. Două vorbe, trei zâmbete şi doamna pleacă cu el.

Domnul „X” se întoarce şi nu mai găseşte prada şi realizează că e la trei ore distanţă şi ceva bani cheltuiţi, dar şi că este cam în acelaşi punct în care era atunci când începuse seara.

Grupul băieţilor care nu fumează salută grupul băieţilor care fac cinste… de acum înainte!

 

Adaugă comentariu