Evoluția bărbatului?!

pizdificarea-barbatului-e1424037567400

Moda începe să ia o întorsătură ciudată, sau cel puțin așa încep eu să cred…

În societatea pe care noi o cunoaștem, sau mai bine zis… o cunoșteam, femeile erau  cele ce umpleau saloanele de înfrumusețare, se vopseau, se aranjau, fundă roșie-și puneau… Încă mai sunt, doar că acum au o concurență serioasă:…bărbatul…

Probabil după atâția ani în care femeia a căutat egalitatea în drepturi cu bărbatul, acesta la rândul lui și-a simțit teritoriul încălcat și s-a hotărât să mai recâștige din teritoriul pierdut, așa că s-a hotărât să facă și el concurență femeilor….

Acum bărbatul modern îmbraca haine mulate, se epilează, se pensează, se vopsește, îsi face unghiile…și probabil de la poșeta bărbătească se va trece la una mai asemănătoare cu a femeilor, mai mare și mai încăpătoare, ținută la jumătatea brațului în tandem cu un mers legănat….

Aș vrea să văd ce face la ananghie un asemenea bărbat….sunt curios dacă va arunca cu geanta, va trage de păr sau va zgâria cu unchiile?! Dacă pierde autobuzul…riscă să își rupă dresul alergând după acesta sau să plesnească blugii pe el…

Poate suntem noi ăștia mai de modă veche invidioși, dar dacă o ținem tot așa, în club, după mai multe pahare…vom pleca cu o femeie la brat sau…cu un “prințes”?!

Grijă mare la pahare!! :)

Adaugă comentariu