Era o vreme când bărbații erau la modă

Eu am crescut pe vremea când băietii chiar arătau a bărbați. Lucrez de pe la vreo 14 ani și cam tot de pe atunci stau singur.

Țin minte că exista o vreme când bărbații aveau trăsături chiar masculine, nu se epilau pe mâini și picioare, nu se pensau, nu își vopseau părul etc.

Acum văd că e la modă să te bați cu femeia ta pentru oglindă, să impărțiți salonul de înfrumusețare și să vă întreceți care din voi are hainele mai scumpe.

Tot acum văd că e ok ca și femeia să te ducă în spate, chiar dacă asta înseamnă ca ea să petreacă mult timp în țări straine, nu exemplific mai mult doar că ceea ce e dureros aici e că domnișoarele masculine întreținute în societate vor să iși păstreze statutul de macho.

Totodată mersul la sală a devenit sport național, la pachet cu luatul de pastile. Din păcate, asta nu prea ajută la alergat cand e vorba de o neînțelegere în mijlocul nopții.

Am fost crescut într-o familie în care tata, după 30 de ani, încă o mai cucerește pe mama cu flori și vorbe frumoase.

Așa că o să rămân baiatul cu tatuaje care aleargă 45 de min. în fiecare zi, care are coloană vertebrală și demnitate chiar dacă asta nu mai e la modă!

Cică moda se întoarce… zic unii!

🙂

Adaugă comentariu