Dictionar moto pentru hipsteri…!

images

Acum ceva timp vă povesteam de Sorin , în dicționarul meu el este sinonim cu cuvântul biker. Cu greu mă abțin să îl citez zilnic, azi nu am mai rezistat :

„Dictionar moto pentru hipsteri

Unknown
Antigel: contrar asteptărilor, nu este o soluție cu care să-ţi dai jos alea două kile de gel de păr pe care ţi le-ai pus în cap când ai coborât la butic să-ti cumperi pâine şi ai vrut s-o impresionezi pe vânzătoare. Antigelul se pune în radiator ca să nu-ti îngheţe motorul iarna.

spray
Spray de uns lanţul: acest spray nu se folosește ca să-ti ungi tu lanţul ăla de aur pentru care eşti nevoit să porţi numai tricouri decoltate pentru că altfel nu-ți văd gagicile goldeanu’. Acest spray se foloseşte la gresarea lanţului de la motor (nu te-ai fi asteptat, așa-i?)

d
Lichid de răcire: probabil crezi că este vorba de cidrul de mere Strongbow care te face cool în timp ce-l bei la terasa ta de hipsteri. Lichidul de răcire se foloseşte la răcirea motorului.

j
Trusă de scule: este vorba de acea gentuţă simpatică de piele care seamănă cu beauty case-ul tău. Vei găsi în ea nişte chestii ciudate cu cifre pe ele. Se numesc chei fixe aşa că nu le scoate de acolo ca să-ţi pui tu parfumul, gelul de păr şi alte căcaturi de-ale tale. Lasă acolo sculele pentru că dacă o să ai vreodată o problemă pe drum s-ar putea să găsești un motociclist care să te ajute să-ţi repari motorul. Stai linistit, n-o să-ţi strici manichiura.

k
Lichid de ungere: nu se foloseste când mergi la gym să-ţi faci poze încordat și nu se foloseşte nici la plajă pentru că nu are factor UV. În general are niste cifre ciudate pe el cum ar fi 10W40 sau 20W50 (pentru motoarele în V răcite cu aer) şi se foloseste la gresarea motorului.
Pentru alte probleme, dragi prieteni motohipsteri, solicitaţi sfatul unui motociclist. Mergeți în cel mai apropiat bar de bikeri şi îl veţi recunoaşte uşor. Are pe masă casca, mănușile, cheile de la motor, o bere sau o cafea în faţă. Nu are lanţ de aur la gât, gel de păr în cap, poşetă pusă pe diagonala pieptului şi mai ales nu are figuri în cap.
Hai, asfalt uscat şi s-auzim numai de bine. h „

Adaugă comentariu