Deşertul m-a apropiat de prietenii mei

IMG_7611

Pentru că sunt atât de multe de făcut aici, la Dubai, ne-am dorit să folosim timpul la maximum. Tocmai de aceea, undeva în jurul orei 12, am început să tragem unii de alţii. Duă o oră de mahmureală şi feţe de „Doamne fereşte” reuşim să ne punem în mişcare.

Azi, s-a întâmplat la fel. La ora 2 încă nu ieşisem din casă. Minunatei găşti i s-a mai alăturat, ieri, un alt prieten, Mario. Aşa că, Mario ne-a propus să mergem, azi, la safari. Simplu !!! A pus omul mâna pe telefon şi a organizat totul din gleznă… Am mai combinat şi două prietene foarte vechi dintre ale mele, băştinaşe, Alina şi Suzana, care în inconştienţa lor au acceptat să vină cu noi.


La ora 3 FIX ne aştepta maşina, un ARO mai mare, în faţa hotelului. Ne-am împrietenit imediat cu şoferul, îl chema BABU :)) Eu stând în porbagaj, la VIP, nu am înţeles numele, şi l-am strigat: BAMBOO !!! Iniţial, nu prea i-a plăcut noul nume, dar l-am convins că e nume de vedetă în România. Un nume de care se simt multe femei atrase :)))

IMG_7576

Cu safariul e simplu, durează cam 5-6 ore, din care 2 sunt drumul, 1 ora datul pe dune şi 2 ore masa şi dansul (la ultimele două sunt CAMPION).

Datul pe dune e senzaţie, Teo era să vomite de vreo 14 ori (sau cel puţin la 14 m-am oprit eu din numărat), şi să moară de vreo 28. În rest, senzaţii tari, iar ARO foarte rezistent.

IMG_7612
Bamboo a „mixat” la noi până când, la un moment dat, am ajuns să cred că am făcut dragoste cu Andrei, care era în faţă de tot.

IMG_7613

Cea mai bună idee a fost să mă descalţ şi să umblu aşa prin deşert !!! E una dintre senzaţiile alea tari pe care merită să le încerci în viaţă.

IMG_7582

Ajunşi la locul de campare, am început să ne organizăm, care cum a putut. După puţin timp, am observat că prietenii mei erau cam peste tot… după mine (ca să mă fac mai înţeles, eram cel mai organizat dintre toţi… deh, cum mi-a fost creşterea). Mai mult, dacă voiam să plec undeva, nu mă lăsau, eram cumva legaţi ombilical. Am simţit, după mult timp, sentimentul de a fi dorit şi, mai ales, am înţeles ce înseamnă IUBIREA NECONDIŢIONATĂ. Cu o lacrimă în colţul ochilor, am vrut să le mărturisesc că sentimentul este reciproc, doar că mi-am dat seama că acest sentiment minunat se datora faptului că eu le dădeam „Personal hotspot” şi de la mine venea NETUL, toată lumea vrând să împărtăşească experienţa pe FB.

Acum am înţeles şi eu că faci degeaba chestii dacă nu le pui pe FB.

IMG_7611

To be continued…

P.S.: Mâine este ziua lui Teo… Să ne ajute Dumnezeu să o supravieţuim şi pe asta !

Comentarii (2)

 • Alina

  Pe 29 februarie 2016 la ora 21:05

  Si noi te iubim 😚😗😋

  răspunde
  • Ann

   Pe 12 martie 2016 la ora 20:47

   😂😂😂

Adaugă comentariu