Competiție pe 2 roți!!

campina_mtb_1467968282

Weekendul ce vine va avea loc cea de-a șasea ediție a competiției “CÂMPINA OPEN MTB – RACE FOR AUTISM”, o competiție dedicată tuturor vârstelor. Orice iubitor al sportului în natură se poate înscrie, chiar și cei sub 18 ani se pot înscrie la categoria Juniori, copii sau family dar cu un accord scris și însoțit de un părinte sau un tutore legal.

Întrecerea se va desfășura pe dealurile Prahovene, pe o distanță de 21,5km în varianta scurtă, categoriile de avansați urmând să parcurga traseul de 2 ori. Pentru copii, traseul va avea o distanță de 5 km și o dificultate medie, în așa fel încât participanții să poată termina traseul și în același timp să se bucure de o experiență montainbike.

Competiția are și o componență caritabilă. Banii strânși din taxa de înscriere se vor duce către proiectele destinate copiilor cu autism, proiecte susținute și implementate de Fundația “Romanian Angel Appeal”. Pentru copii, taxa de participare este de 30 lei, pentru adulți de 80 lei, iar pentru echipe și corporații 300lei.

Cei interesați se pot înscrie aici, încă mai sunt locuri disponibile.

Hai la sport!!

Adaugă comentariu