Cel mai greu nu a fost să devin campion, ci…

Poate pare ciudat pentru oamenii care acceptă mediocritatea sau chiar o îmbrăţişează, dar puterea pe care ţi-o dă ceea ce visezi este mai mare ca orice altceva din ceea ce am întâlnit eu. Vreau să îţi spun un lucru: vis nu e ceea ce vezi când dormi, ci ceea ce nu te lasă să dormi.

Cel mai greu nu a fost să devin campion, ci să cred că mi se poate întâmpla mie.

Nu ştiu reţeta secretă, probabil nu există o chestie universal valabilă, dar pot să îţi spun lucrurile pe care mă bazez eu.

Cel mai important este ca tu să crezi în ceea ce îţi doreşti, indiferent dacă te gândeşti la carieră, dragoste, bani, faimă, etc. Trebuie să crezi orbeşte, trebuie să crezi că meriţi asta mai mult ca orice şi ca oricine.

Am învăţat pe propia piele că dacă perseverezi, mai devreme sau mai târziu, o să ajungi acolo unde ţi-ai propus. Este atât de simplu: dacă loveşti un pom cu toporul de 100 de ori în diferite locuri nu se va întâmpla nimic, în schimb, dacă o să îl loveşti de 100 de ori în acelaşi loc, o să îl dobori cu siguranţă.

Singura investiţie pe care nu o să o poţi regreta vreodată este cea pe care o investeşti în TINE, un câine poate fi doar un caine, un pom nu poate fi decât un pom. În schimb, noi ca oameni putem fi ORICINE. Fă lucruri pentru tine, zi de zi, lucruri care să te transforme într-un om mai bun cu fiecare zi care trece.

Toţi campionii pe care i-am întâlnit sunt egoişti. Toţi se cred super-oameni. De ce ?! Pentru că au învăţat că noi toţi oamenii suntem născuţi la fel, doar că unii dintre noi avem o voinţă mai mare şi cred mai cu tărie decât alţii.

Be the best version of you !

Adaugă comentariu